asdf

Újabb pletykák az új Batman vs. Superman forgatásáról

  • Szerző: Medve Pál
Már javában zajlik a 2016-ban megjelenő Batman v Superman: Dawn of Justice filmre vétele. Újabb infómorzsák szivárogtak ki Lex Luthor szerepéről és az áprilisban szerződtetett Tao Okamotóról (Farkas), valamint Holly Hunterről (Zongoralecke).

A LexCorp jeleneteit az elmúlt napokban vette fel a Warner stúdió, ahonnan kiszivárogtak információk a Jesse Eisenberg alakította Lex Luthor külső megjelenéséről. Minden képregény rajongó tisztában van azzal, hogy Acélemberünk nemezisének fizimiskája mindig is kopasz volt, azonban a pletykák alapján Eisenberg hullámos sötétszőke hajat fog viselni. A rövid karakter ismertető alapján pedig egy 20-as éveit járó, állandóan energia italt szürcsölő tini lesz. Ebből következtethetünk arra, hogy a filmes DC univerzumban Luthornak még hosszú utakat kell végigjárni ahhoz, hogy megkopaszodjon.

content_jesse

Holly Hunter és Tao Okamoto szerepéről még nincs pontos adat, azonban a Comicbook.com szerint előbbi egy amerikai szenátort játszhat. Okomaotóról, a Lex Luthor jobb kezét megformáló Mercyt pedzegetik, aki jártas a harcművészetekben és gonosz milliomos fiú személyes testőre is lesz egyben. Ez a hír még csak a képregény rajongók fikciói az eredeti Superman univerzumból kiindulva, de lehet benne ráció. Az utólag castingolt hölgyek pontos szerepe még ismeretlen, de a fent elhintett pletykák alapján továbbra is várós a mozi.

Batman vs. Superman - Bemutató: 2016. május 6.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon