asdf

A Sötét Lovag újra felemelkedik, ezúttal Ben Affleck-kel

Legalábbis ez a hír terjed futótűzként a külföldi filmes portálokon. Erre az értesülésre érdemes még pletykaként tekinteni, mert egyelőre semmilyen hivatalos megerősítés nem érkezett a Warner Brothers sajtóreferensétől.

Korábban már összeszedtük azokat a népszerű szuperhősöket, akikkel a Warner Brothers - a DC- képregénybirodalommal karöltve – igyekszik 2018-ig kiépíteni a saját képregényes univerzumát. Akkor a filmtervek és a dátumok között nem szerepelt még az állítólagos különálló Batman-film, amit az előzetes hírek alapján 2019-ben mutatnának be. A projekt pikantériája, hogy Ben Affleck nem csak a Denevérember gúnyáját ölthetné újra magára, hanem még a film rendezői székébe is beleülhetne. Azt azért szívesen megnézném, hogy a kiváló direktor, aki többek között Az Argó-akciót és a Tolvajok városát is tető alá hozta, mit tudna kihozni a „bőregérből”.

batman_benaffleck_2019

Hogy ez a projekt valóban összejön-e - nagy tétben mernék rá fogadni, hogy igen - az még a jövő zenéje. Egyelőre annyi biztos, hogy Ben Affleck megformálásában az új Sötét Lovagot 2016-ban láthatjuk először a Batman vs. Superman: Igazság hajnala című filmben, amelyet Az acélember rendezője, Zack Snyder készíthet el.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon