asdf

Kiszivárgott pár infó Ben Affleck Batman-jéről

  • Szerző: P. Kristóf
A rengeteg pletyka ellenére néha valódi információk is kiszivárognak a Batman vs Superman háza tájáról. Ezúttal a film egyik producere árult el néhány izgalmas dolgot a Ben Affleck által alakított Denevérember karakteréről.

A film egyik producere, Daniel Alter saját Twitter oldalán osztott meg nagyon izgalmas adatokat a készülő szuperhősfilm cselekményéről. A félig-meddig hivatalos bejelentés eléggé meglepő. Azt állítja ugyanis, hogy a Ben Affleck által megjelenített Batman visszavonult és nem hajlandó szóba állni egykori segítőtársával, Robinnal, ráadásul már csupán a barlangjából irányítja a pilóta nélküli robotjait.

 

Batman vs Superman

Persze ez akár félrevezetés is lehetne, de a film alapja Frank Miller A sötét lovag visszatér című képregénye lesz, melyben Batman valóban egy öreg "grizzly", aki visszavonult a bűnüldzéstől. Viszont azt is elárulták korábban, hogy csak részben használják fel a képregény történetét, melyet teljesen új és eredeti ötletekkel egészítenek ki. Az, hogy nem hajlandó szóba állni Robinnal és már csak távirányítású gépekkel száll harcba a gonosztevőkkel azt mutatja, mennyire súlyos és sötét lesz majd a végeredmény. 

Ez egyrészről remek, hiszen még a legnagyobb rajongók számára is tele lesz meglepetésekkel, miközben a klasszikus történethez nyúl vissza, másrészről viszont igazán kár, mert feltehetőleg sok olyan esemény nem kerül majd bele, amit nagyon látni szeretnénk, mint például amikor Batman kriptonit kesztyűben alaposan elveri Supermant.

A Batman vs Superman Zack Snyder idén bemutatott Az acélember című filmjének a folytatása, melyben Supermannak és Batmannak szembe kell néznie egymással. A két főszereplőt Henry Cavill és Ben Affleck alakítja majd, míg Snyder visszatér a rendezői székbe. A filmet 2015. július 17-én mutatják majd be.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon