asdf

A Deadpool-ban újjászületik Kolosszus

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A legszerencsésebbek a múlt nyáron láthattak először részleteket a Deadpool-ból és a várakozás azóta egyre nő. Szerencsére az előzetesekből is jól látszik, hogy bitang jó film lesz.

Andre Tricoteux-colossusNemcsak azért, mert Deadpool (vagyis Ryan Reynolds) más szuperhősökhöz képest egyáltalán nem veszi magát komolyan, és nagyon cool figurának néz ki, hanem azért is, mert már sejthető: vele együtt sok képregényszereplő léphetett a kamera elé. Ajaxtól a Negaszónikus Tini Torpedóig jó páran megkezdik mozis karrierjüket, és – bár két korábbi X-Men-ben felbukkant már futólag, most újjászületik Kolosszus is – az orosz mutáns, aki szükség esetén organikus acéllá tudja változtatni a testét. Az első filmes Tim Miller alkotása 2016 februárjában érkezik a mozikba.

"Az öcsém nagy képregény-rajongó, ha a forgatás során valami nem volt tiszta, tőle kértem tanácsot. Kolosszus pont olyan lesz, amilyennek a képregényekből megismerhettük, de ebben a filmben sok minden kiderül majd róla. Nagyon érdekes pasas, szerintem, egy egész film is készülhetne róla. Ennél talán még fontosabb, hogy a színész elárulta: vígjáték és akció is bőven lesz a Deadpool-ban, és egészen biztosnak tartja, hogy magas korhatárt kap. Vagyis pont olyan, amilyen Deadpoolnak kijár." – vallotta be a színészként és kaszkadőrként is dolgozó Andre Tricoteux.

Deadpool - Hazai bemutató: 2016. február

Megosztás facebookon