asdf

Újabb Marvel karakter kap saját filmet - Deadpool is akciózik!

Nincs még egy olyan hányatatott sorsú képregény-karakter, mint amilyen Deadpool, akivel már az X-Men kezdetek: Farkas óta próbálnak összehozni egy önálló filmet. Talán, hogy egy kicsit csillapítsák a rajongók zúgolódását, nyilvánosságra hozták a Deadpool-lal készített tesztfelvételeket. Ígéretesnek tűnik!

Az egész egy rövid CGI „prezentáció”, amely a Marvel halálos karakterkének egyetlen akcióját mutatja be. A látottak alapján ígéretesnek tűnne a dolog, mert a készítők remek érzékkel nyúltak Deadpool azon tulajdonságaihoz – egyedi öntudat, sajátos humor -, ami messze kiemeli őt a képregényfigurák világából.

Képességei révén hasonló erővel bír, mint Farkas, vagyis rendelkezik a hasznos öngyógyító képességgel, ráadásul kiválóan jártas a harcművészetekben. Kedvenc fegyverei közé tartozik a szamurájkard. Ezen kívül van még egy nagyon fontos tulajdonsága, ami alapjaiban különbözteti meg őt a többi képregény karaktertől: ledönti a negyedik falat. Ami annyit tesz, hogy időről-időre Deadpool felismeri azt, hogy ő nem más, mint egy képregény karakter, és ennek értelmében ki is szól a nézőkhöz/olvasókhoz.

Sajnos arról továbbra sincsenek hírek, hogy mikor kap végre zöld utat a film, ám bizakodásra adhat okot, hogy Ryan Reynolds továbbra is kitart a karaktere mellett. Remélem, hogy hamar megvalósul a produkció, mert kötelező jelleggel rendbe kell rakni Deadpool hírnevét, amit X-Men kezdetek: Farkas-sal sikerült nagyon mélyre elásniuk.

Megosztás facebookon