asdf

A Deadpool 60 milliót kaszálhat az első napokban!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A február általában nem a legnagyobb filmsikerek szezonja. Vagy mégis. 2014-ben A Lego kaland robbantotta a mozipénztárakat, és A szürke ötven árnyalata sem volt éppen félsiker, sőt, a Kingsman – A titkos szolgálat is bebizonyította, hogy egy jó filmnek nem lehet rossz időpontja.

A döntő szót azonban Deadpool mondja ki a februárról. És ha ő mond ki valamit, az nagyot szól. A filmipar egyik legtekintélyesebb szakmai lapja, a Hollywood Reporter szerint a nagyszájú képregényhős kalandjaira az első hétvégén Észak-Amerikában legalább 55 millió dollárért fognak jegyet venni, míg más elemzők azt állítják, hogy a bevétel a vetítés első három napján a 60 milliót is meghaladhatja.

Deadpool_socmed00Hogy a gyártó stúdió mennyire bízik a filmben, azt az is jelzi, hogy a premier előtt öt nappal sorra kerülő Superbowl döntő szünetében is hirdetni készül: márpedig ott a hírek szerint egy 30 másodperces tévéreklám 5 millió dollár lehet. A nagy akciójelenetekben és gátlástalan beszólásokban egyaránt gazdag Deadpool valószínűleg megéri a befektetést…

Deadpool - Hazai bemutató: 2016. február 11.

Megosztás facebookon