asdf

Deadpool - Első előzetes

Megérkezett a Deadpool várva várt előzetese. A Marvel mozi főszerepében Ryan Reynolds, aki nagyon szórakoztató a trailer alapján. Az első filmes Tim Miller alkotása 2016 februárjában érkezik a mozikba.

Ryan Reynolds anti-hős karaktere, Deadpool már bemutatkozott a 2009-es Farkas (X-Men Origins: Wolverine) című filmben, ahol a negyedik fal ledöntése volt a feladata. Az író páros: Rhett Reese és Paul Wernick (a Zombieland íróimár 2010 óta dolgozik Deadpool karakterén, és önálló filmjén. A mocskos szájú bérgyilkos a trailer trailerében sem fogta vissza magát, a rövid videó még nagyobb várakozásnak tette ki a rajongókat:

Íme a várva várt előzetes:

A korhatáros előzetes:

A film R-rated besorolású lesz, amit a korhatáros előzetes is láttat: véres és brutális. Reynolds a Comic-Con-on nyilatkozta, hogy volt némi harc a stúdióval, hiszen nem túl gyakori a képregényfilmek ez a besorolás, de aztán a producerek úgy döntöttek: "jöhet valami új!"

A történet középpontjában a különleges erőknél szolgált zsoldos, Wade Wilson áll, akinek egy kísérlet alkalmával rendkívüli öngyógyító képességet adtak és felvette a Deadpool nevet. Új erejével megpróbálja levadászni azt a személyt, aki majdnem tönkretette az életét. Reynolds mellet feltűnik még Morena Baccarin (Vanessa, Wade Wilson barátnője), T.J. Miller (Weasel), Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead), Ed Skrein (Ajax) és Gina Carano (Angel Dust).

Deadpool - Amerikai bemutató: 2016. február

Megosztás facebookon