asdf

Steve Rogers és Tony Stark összecsap az Amerika Kapitány 3-ban!

Sokkoló bejelentést tett Robert Downey Junior, miszerint ő lesz Amerika Kapitány fő ellensége az Amerika Kapitány 3-ban! Na, ne már! De vajon igaz a hír?

A Variety magazin szerint igen! A Marvel tárgyalásokat folytat Robert Downey Jr.-ral az Amerika Kapitány 3-ba (Captain America 3), amelynek története a polgárháború idején fog játszódni. A Chris Evans által megformált Amerika Kapitány ellensége Tony Stark lesz. Marvel Polgárháború című hétrészes minisorozatán fog alapulni.civil-war-captain america 3A történet szerint a két hős a Szuperhős Regisztrációs Törvény miatt kerülnek ellenszenvbe egymással, ugyanis az amerikai kormány arra kötelezi az összes szuperhőst, hogy fedjék fel kilétüket és dolgozzanak a kormánynak. Stark támogatja a programot, Rogers viszont ellenzi. Szerinte ez veszélyt jelent az amerikai állampolgárok szabadságjogaira nézve. Így Amerika Kapitány és pajtásai menekülőre veszik az irányt Stark-kal ellentétben, aki igazi rosszfiúként fog viselkedni. Kettejük összecsapásáról fog szólni a film.Chris-Evans-caught-up-Robert-Downey-Jr-set

A forgatás jövő év tavaszán veszi kezdetét, a premiert 2016. május 6-ára jelentették be. A Variety szerint még nem írták alá a szerződést Downey Jr.-ral, de a tervek 40 milliós gázsit és még plusz százalékot ígérnek a filmért.
Megosztás facebookon