asdf

Stan Lee mégsem bírta kihagyni A galaxis őreit

  • Szerző: P. Kristóf
Stan Lee korábban azt nyilatkozta, hogy megszakítja a Marvel filmek hagyományát, miszerint minden filmben cameozik egyet, ugyanis A galaxis őrei című képregényt még csak nem is ismeri. Úgy látszik, átgondolta a dolgot és arra jutott, hogy hiba lenne, hiszen mégis láthatjuk majd egy rövid jelenet erejéig a filmben.

Stan Lee, a Marvel képregényguruja, olyan hősök megalkotója, mint a Pókember, Vasember, vagy Hulk, kialakított egy szép kis hagyományt a kiadója által készített képregényfilmek keretén belül, mindegyik filmben feltűnt, egy úgynevezett cameo szerep, vagyis villámgyors jelenet erejéig. Ezt a hagyományt az X-Men: A kívülállókkal kezdte és egészen mostanáig minden egyes alkotásban láthattuk, januérban még is az a hír került nyílvánosságra, hogy A galaxis őreiben nem hajlandó cameozni.

Indokként azt hozta fel, hogy nem ő alkotta a karaktereket és még csak azt sem tudja, hogy kik ők. A Variety viszont megkérdezte a mestert, hogy mi a helyzet az augusztusban érkező szuperhősfilmmel és elárulta, hogy már le is forgatta a kötelező kis jelenetét, szóval mégis cameozik majd.

"Már megtettem, azt nem árulhatom el, hogy ezúttal milyen formában tűnök majd fel, de azt elárulhatom, hogy fogalmam sincs, miről volt szó, vagy hogy miért csináltam azt, amit. Én vagyok a jelenetben és egy gyönyörű lány, ez minden amit mondhatok." - válaszolta a kérdésre a képregénykészítő.

Az élő legendának számító Lee-t idén már láthattuk az Amerika Kapitány második részében, mint pórul járt teremőr, valamint a héten debütáló A csodálatos Pókember 2-ben is feltűnik majd, míg az X-Men: Az eljövendő múlt napjairől egyelőre nincs hír, de nem lenne meglepő, ha ott is visszaköszönne, hiszen pont ezzel a sorozattal kezdte meg a hagyományt.

A galaxis őrei - Hazai bemutató: 2014. augusztus 14.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. 
Csatlakozz közösségünkhöz 
a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon