asdf

A galaxis őrzői: pletykák a folytatásról

  • Szerző: Medve Pál
A nyár legjobban várt mozija körül egyre nagyobb a hype. Mindjárt itt a Comic-Con találkozó, de a Galaxis őrzői marketingesei minden nap valami újdonsággal lepnek meg minket. Most fim jeleneteket és híreket kaptunk a 2017-re esedékes 2. részről.

Augusztus 14-én felzúgnak az hiperhajtóművek, de előtte Star-Lordnak még van egy terve az univerzum őrzőinek „válság” tanácskozásán. Az előzetes videókban sokat ismételt Rocket és Quill vitajelenetét most teljes hosszában megcsodálhatjuk. A Bosszúállókból jól ismert (Vasember – Amerika kapitány konfliktusa) hősök közötti mókás belső feszültségek kliséje újra elsüti a Galaxis őrzőiben. A Marvel sikeres receptje újra felüti a fejét, a karakán karakterek csípős beszólásai pattognak az akció-központú űrkalandban.

További két TV-spot-ot is kaptak az intergalatikus őrzők. Groot és Rocket, a néma idegen és a szószátyár mosómedve lopja a show-t a szerepüket bemutató reklámban. A csillagközi zúzda kulcsfigurái az előzetesek és zártkörű elővetítések alapján a legszórakoztatóbb figurái lesznek a képregény mozinka. Ne feledkezzünk meg a csapat főnök Star-Lordról, Gamorráról és Draxról sem, ugyanis ők is kaszabolnak és pumpálják az ólmot a második hivatalos spot-ban.

Az amerikai bemutatóra már csak 10 napot kell várnia a közönségnek (hazai megjelenés augusztus 14.), ahol végre megismerkedhetnek a Marvel második aduászával a Bosszúállók után. Premier még nincs, de a fanatikusok máris a 2017-es második űreposzról pletykálnak. A legfrissebb hírek alapján James Gunn-t újra visszavárják a direktori székbe, és még az Bosszúállók keresztezés ötlete is felmerült Hulk személyében. SPOILER következik: a képregény alapján az Ultron kora végén a zöld monstrum Hulk eltávozik Bruce Banner testéből, akit kilőnek a világűrbe a Föld biztonságának érdekében. A galaxisban sodródó űrkapszulára a Galaxis őrzői találnának rá. Izgalmasan hangzik a feltevés, de valószínűleg a filmstúdió egy új ötlettel fog előállni.

Galaxis őrzői - Hazai bemutató: 2014. augusztus 14.

Megosztás facebookon