asdf

Oscar-jelölt színésznő lesz az Űrdongó-film főszereplője

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Újabb információk szivárogtak ki a tervezett Transformers-spinoffról, amely az egyik főrobot, Űrdongó történetét meséli el. A produkció előzményfilm lesz, vagyis azt meséli el, mi történt az eddigi Transformers-filmek cselekménye előtt - írja a Hollywood Reporter.
A film visszatér az eredeti képlethez, némi csavarral. A Transformers-széria eredetileg „a srác meg a kocsija” alapképletre épül – ahol a folyamatosan bütykölt kocsiról kiderül, hogy valójában messzi-messzi galaxisból érkezett robot –, az új Űrdongó-filmben viszont „a csaj meg a kocsija” formula lép működésbe. Vagyis egy diáklány a főhős, akinek az autószerelés a hobbija, és így barátkozik össze Űrdongóval. A főszerepre azt a Hailee Steinfeld-et szemelték ki, akinek már első alakítása Oscar-jelölést ért a Coen fivérek A félszemű című westernjében.
hailee-steinfeld-bumblebee-transformers01
A színésznő ezzel már a második sikeres franchise-hoz csatlakozik, hiszen a Tökéletes hang színészcsapatát is erősíti, a film 3. része az év végén érkezik.

Az Űrdongó-spinoff még a jövő zenéje, addig is Michael Bay utolsó robotos szuperprodukciójával, a Transformers - Az utolsó lovaggal elégíthetjük ki zúzás iránti igényeinket.


Transformers - Az utolsó lovag/Transformers: The Last Knight – Hazai bemutató: 2017. június 22.

Tökéletes hang 3./Pitch Perfect 3. – Hazai bemutató: 2017. december 28.
Megosztás facebookon