asdf

Pankrátor játssza majd a lövöldöző fenegyereket

  • Szerző: Simon
  • Forrás: UIP-Duna
Nagy valószínűséggel John Cena, a pankrátorból lett színész alakítja majd Duke Nukem-et, a világ egyik legnépszerűbb belsőnézetes lövöldözős videójátékának hősét.
A mindig napszemüveget viselő, kigyúrt és politikailag teljesen inkorrekt Duke eddig 19 játékban aprította a földönkívülieket 1991 óta, s erre a szerepre John Cena alighanem tökéletesen alkalmas. A látványos izomzatú pankrátort legutóbb a Megjött apuci 2.-ben láthattuk, ahol bizonyította, hogy vígjátékokban is megállja a helyét. Cena filmes karrierjét mostanában Michael Bay és producercége, a Platinum Dunes egyengeti: ők gyártják a Bumblebee című szuperprodukciót, amely a Transformers-univerzum egyik hőse, Űrdongó eredettörténetét meséli el, és a pankrátor az egyik főszereplő az Oscar-jelölt Hailee Steinfeld oldalán. A Duke Nukem-filmet is a Platinum Dunes készíti elő, így a robbantásspecialista Bay neve lesz a garancia arra, hogy egyetlen díszlet sem marad egészben.
johncena-dukenukem
Az Űrdongó decemberben kerül világszerte a mozikba, John Cena azonban előbb is felbukkan a nagyvásznon: egy tinédzserlány apukájaként, a többi szülővel szövetkezve próbálják megóvni gyermekeiket a beszédes Szűzőrség című vígjátékban.

Űrdongó/Bumblebee – Hazai bemutató: 2018. december 20.

Szűzőrség/Blockers – Hazai bemutató: 2018. május 3.
Megosztás facebookon