asdf

Mégis mozikba kerül nálunk a Mielőtt meghaltam

  • Szerző: P. Kristóf
Miután a film eredeti forgalmazója visszalépett, egy ideig úgy tűnt, hogy mégsem mutatják be hazánkban a 6 Oscar-díjra jelölt Mielőtt meghaltam című filmet, de szerencsére sikerült megoldani a problémát.

A Matthew McConaughey és Jared Leto főszereplésével készült dráma eredetileg a Parlux  égisze alatt jelent volna meg Magyarországon, ám a világforgalmazónak nem tetszett a film promotálásának stratégiája, ezért végül úgy döntöttek, mégsem mutatják be hazánkban. 

Mielőtt meghaltam

A magyar mozilátogatók szerencséjére végül sikerült megegyezniük egy másik hazai filmforgalmazó céggel, név szerint a Pro Video-val, így mégis vetítik majd a hazai mozik is a 6 Oscar-díjra jelölt alkotást. 

Az igaz történet alapján készült alkotás egy texasi villanyszerelő életét mutatja be, aki féktelen életmódot folytat, míg nem egyik nap HIV-fertőzöttként diagnosztizálják. Az orvosok szerint már csak 30 napja van hátra, de ő ebbe nem törődik bele, így elkezd kísérleti gyógyszereket csempészni Mexikóból, mellyel nem csak önmagán, de sorstársain is segít. 

Mielőtt meghaltam - Hazai bemutató: 2014. március 6.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon