asdf

Wild - Angol előzetes

Megérkezett a Wild c. dráma előzetese, ami dióhéjban egy lelkét és testét gyógyító, önmagát kereső nőről szól, aki egy „rövid” túrát tesz meg azért, hogy ráleljen arra, amit keres. Csak én érzem az Oscar aranyozott illatát a levegőben?

A rendezést a Mielőtt meghaltam-mal taroló és Matthew McConaughey másodvirágzásáért felelős Jean-Marc Vallée vállalta el, aki a főszerepre megszerezte a szintén Oscar-díjas Reese Witherspoon-t. A történet szerint az egykori Doktor Szöszi egy heroin és alkohol problémákkal küzdő nőt alakít, akinek ráadásul a magánélete is romokban hever. Ezért arra vállalkozik, hogy elindul egy hosszú, afféle El Camino-szerű túrán, hogy kitisztuljon, és újra visszataláljon önmagához.

Érdekesség, hogy Jean-Marc Vallée megint egy olyan színésszel dolgozhatott együtt, aki Matthew McConaughey-hez hasonlóan, szintén messze van már attól a limonádé, egyszer fogyasztható filmektől, amelyekben megismerhettük. Reese Witherspoon a 2006-ban bemutatott A nyughatatlanért kapott Golden Globe- és Oscar-díjat, ami az év egyik legnagyobb meglepetése volt. Kevesen gondolták volna, hogy a Doktor Szöszi sztárja egy szép napon átveheti majd a filmvilág legrangosabb elismerését. Könnyen lehet, hogy a Wild c. drámával nem csak Jean-Marc Vallée fog ismét bejelentkezni az Oscar-díjért, hanem Reese Witherspoon is.

wild_poster

A Wild c. drámát 2014. december 5-én mutathatják be a mozikban.

Megosztás facebookon