asdf

A Family Guy, és ami mögötte van

  • Szerző: Marcika
  • Forrás: RedLemon
Nem véletlenül jelenik meg Seth MaFarlane minden alkotásában olyan hangsúlyosan az alkohol, hiszen a szarkasztikus író életét éppen egy átpiált éjszaka mentette meg 2001-ben.

Seth azért él, mert bepiált

A Family Guy meg sem valósulhatott volna, ha a sorozat atyja, Seth MacFarlene 2001. szeptember 11-én nem ébred hulla másnaposan és emiatt nem kési le 10 perccel a gépét, ami aztán a World Trade Center egyik tornyába csapódott.

FamilyGuy11Seth

A beszélő kutya az alap

A Family Guy elődje két animációs kisfilm. Az egyik a The Life of Larry, a másik a Larry és Steve. Az alapja mindegyiknek ugyanaz, egy beszélő kutya és a gazdája. Belőlük lett végül Brian, az iszákos családi kedvenc és Peter, az idióta családfő.

Egyszer már megbukott

Jelenleg 12. évadját tapossa a sorozat. Joggal gondolhatjuk, hogy ez a siker töretlen, pedig egyszer már elkaszálták a műsort. Akkor miért megy még most is? Azért mert óriási bevételt hozott a DVD eladásokból.

Tilos nevetni

Vannak helyek, ahol nem tudják értékelni a Family Guy beteges humorát, és mivel mindent és mindenkit kifiguráznak, ezért több országban is betiltották az animációs sorozatot. Egyiptomban, Iránban, Vietnámban, Dél-Koreában, Dél-Afrikában és Malajziában sem lehet látni Peter Griffin ön és közveszélyes mindennapjait.

FamilyGuy11/1.

Meg a csúnya lány

Meg Griffin közutálat tárgyát képezi a Griffin családban, mert se nem szép, se nem okos. És ha ez még nem lenne elég a lány önbecsülésének teljes lerombolásához, még apja is folyton az arcába szellent, hogy érezze a törődést. Meg hangját a végtelenül szexi Mila Kunis adja, de ennek is megvan a maga története. Az első epizódban Seth húga, Rachel MacFarlane ugrott be, a következő részekben pedig Lacey Chabert adta a lány hangját, míg végül Mila Kunis lett a befutó, aki leszerződött a sorozathoz.

FamilyGuy11/2.

A Family Guy epizódjai minden hétköznap 22:30-tól a Comedy Central műsorán.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon