asdf

Mark Wahlberg sokat tanult Tedtől

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Mark Wahlberg azt nyilatkozta, hogy óriási segítség volt számára Ted a Transformers negyedik részének forgatásánál, ugyanis megtanulta, hogyan játsszon olyan jelenetekben, ahol a szereplőket utólag adják majd a képkockákhoz.

Rengeteg színész panaszkodik arra, milyen szörnyű a zöld képernyős munka - vagyis az olyan filmfelvétel, amikor egy zöld fal előtt kell állni, és elképzelt lényekkel kell beszélgetni, mert a hátteret és a többi szereplőt utólag, számítógéppel alkotják meg és illesztik a képbe. Mark Wahlbergnek ebből bőven kijutott az új Transformers-filmben, de meg se kottyant neki, mert nagy rutint szerzett már a Ted című vígjátékban, ahol szintén komputeranimációs partnerrel játszott együtt.

Ted

"A Tedben megszoktam, hogy olyasvalakivel beszélgetek, aki nincs is ott - meséli Wahlberg. - Ennél sokkal cikibb volt, amikor verekedni kellett a mackóval, és 12 órán keresztül hemperegtem a díszletben egyedül. Amikor a stáb nem rajtam röhögött, szendvicset evett, engem meg majd szétvetett a méreg, de iskolának azért tényleg jó volt. A Transformers robotjait már simán oda tudtam képzelni magam elé, és azt is gyorsan megszoktam, hogy folyton fölfelé kell beszélni."

(Transformers: Age of Extinction - hazai bemutató: 2014. június)

(Ted 2 – hazai bemutató:  2015. július)

 

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon