asdf

Legalizálná a füvet a Ted 2. sztárja

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Már mozikban a Ted 2. része! Amanda Seyfried a filmben ügyvédnőt alakít, aki segít a trágár mackónak, hogy apa lehessen. Már ebből is jól látszik, hogy egy nagyon laza nőt alakít a vígjátékban.

Nem érti Amanda Seyfried, hogy ha évente százezrek halnak meg májzsugorban és alkoholmérgezésben, miért pont a marihuána van betiltva, és nem az alkohol. Szerinte, ha valaki felelősen füvezik, sokkal kevesebb károsodás éri a szervezetét, mintha inna. Ő már csak tudja: korábban elárulta, hogy mivel pánikbeteg, egy időben úgy oldotta a fellépések előtt jelentkező feszültséget, hogy bedobott egy-két felest. Sőt, volt olyan élő tévéadás, ahová enyhén illuminált állapotban érkezett. Amanda ugyanakkor éppen betegsége miatt nem füvezhet, mert a hatóanyag felerősítené a pánik tüneteit. A Ted 2-ben általa alakított ügyvédnő viszont gyakran megszívja a vízipipát, arra hivatkozva, hogy így kezeli kínzó migrénjét.ted2_amanda

Ted 2-ben visszatér Mark Wahlberg és a trágár mackó, aki apa akar lenni. Ebből származik a bonyodalom: egy plüssmackó nem számít természetes személynek, ezért Ted és villámtesójan harcba indulnak a jogaiért.

Megosztás facebookon