asdf

Izmosodik a Top Gun folytatásának csapata

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Tom Cruise, Val Kilmer és Jennifer Connelly után újabb két fajsúlyos színésszel gyarapodott a Top Gun: Maverick színészcsapata: John Hamm és Ed Harris is csatlakozott.
Az új Top Gun az 1986-os sikerfilm történetét folytatja, de hogy miként, az titok: egyelőre csak azt erősítették meg, amit mindenki eddig is tudott, vagyis hogy Tom Cruise ismét Maverick-et, Val Kilmer pedig Goose-t alakítja majd.
val-kilmer-top-gun
Top-Gun-Maverick-Miles Teller
Miles Teller-t is szerződtették a Top Gun folytatására, aki Goose fiát fogja alakítani. Annyi azért sejthető, hogy Jennifer Connelly lesz a főhős romantikus vonzalmának tárgya, Ed Harris leginkább a különleges repülőegység parancsnokaként képzelhető el, Jon Hamm pedig kitűnő intrikus lehetne.
TomCruise_JenniferConnelly
Ed-Harris-em-Westworld-e-Jon-Hamm-em-Baby-Driver
Közben Cruise legújabb szuperfilmje, a Mission: Impossible – Utóhatás már 511 millió dolláros összbevételnél tart, és nagyon valószínű, hogy a sorozat legtöbbet kaszáló epizódja lesz. Az eddigi rekorder, a Mission: Impossible – Fantom protokoll csaknem 700 millióval zárt, a mostani, hatodik rész azonban már időarányosan többet termelt.
missionimpossible_fallout_tomcruise
Az Utóhatás soha nem látott mennyiségű akciójelenetet tartalmaz, és a kaszkadőrmutatványok többségét maga Cruise hajtotta végre. Ezzel kapcsolatban fogalmazott meg kritikát a sorozat másik főszereplője, Ving Rhames, aki úgy gondolja, Cruise-nak 56 évesen már vissza kellene venni a tempóból.
„Los Angelesben voltam, amikor Tom bokáját törte az egyik kaszkadőrjelenet felvételén. Úgyhogy leállt a forgatás, nekem nem kellett hirtelen odautaznom, és a rendező még dolgozhatott egy kicsit a forgatókönyvön. Tom már nem lesz fiatalabb. Tudom, hogy imádja a kaszkadőrmutatványokat, de barátként azt tanácsolom, hogy talán jobb lenne, ha megcsinálná a közeliket, aztán hagyná, hogy a kaszkadőrök dolgozzanak. Talán.”

Top Gun: Maverick – hazai bemutató: 2019. július 11.
Megosztás facebookon