asdf

EXKLUZÍV: Tom Cruise megmutatja, hogyan ugrott ki egy repülőből (videó)

  • Szerző: MoziStar
Tom Cruise a bevállalós fogalmat kimaxolta és a kaszkadőröket nem igazán hagyja érvényesülni. Így történt ez a Mission: Impossible - Utóhatás forgatásának nagy részében is.
Tom Cruise egyre extrémebb jeleneteket vállal be a M:I filmek kedvéért. A nyáron mozikba kerülő Mission: Impossible - Utóhatás-ban kiugrott egy repülőből, amiről most egy werkvideót is láthatunk.
tom_cruise_high altitude low opening_werk
A jelenetben Cruise 25 ezer láb, azaz több mint hétezer méter magasságban ugrott ki a repülőből. Egy úgynevezett HALO-ugrást csinált meg, ami a high altitude, low opening rövidítése, és annyit tesz, hogy az ugrás a lehető legmagasabbról történik, az ernyőt pedig a lehető legkésőbb nyitják ki, mindezt úgy, hogy a radarok ezt nem veszik észre. A veszélyes jelenetet, amire egy évig készültek, 106-szor kellett megismételni, és az Egyesült Arab Emirátusokban forgatták, mert máshol nem igen engedélyezték volna. A jelenet hitelessége érdekében Cruise-zal együtt ugrott egy ejtőernyős, kamerával a fején, hogy rögzítse az ugrás minden pillanatát.
Mission: Impossible - Utóhatás/Mission: Impossible – Fallout – Hazai bemutató: 2018. augusztus 2.
Megosztás facebookon