asdf

Fotók A feláldozhatók 3 forgatásáról

Elkezdődött A feláldozhatók harmadik részének forgatása, mellyel együtt bejelentették a sztoriját és a szereplők listáját is.

A Sylvester Stallone nevével fémjelzett, óriási sikert arató Feláldozhatók franchise elérkezett a harmadik részéhez. A produkcióról annyit kell tudni, hogy Sly összegyűjti a legnagyobb akciósztárokat és velük készít egy igazi bombaként robbanó mozit.

A trilógiává bővülő sorozat legújabb részének forgatása már elkezdődött, ezzel együtt bejelentették a sztoriját és a teljes szereplőgárdát is. Ezúttal a már megszokott Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews és Arnold Schwarzenegger mellett láthatjuk majd Mel Gibson-t, Antonio Banderas-t, Harrison Ford-ot és Wesley Snipes-t is. Bruce Willis viszont nem tér vissza, mert állítólag túl magas árat kért a mindössze három napos forgatásért. Korábban felröppentek pletykák arról, hogy Jackie Chan, Nicolas Cage és Milla Jovovich is benne lesz a produkcióban, róluk viszont a készítők említést sem tettek, nem lehet tudni, hogy miért.

A történet szerint Sly és csapata ezúttal Conrad Stonebanks-szel (Mel Gibson) száll szembe, aki régebben a Rambo sztárja által alakított Barney-val alapította a Feláldozhatók brigádját. Ő viszont kemény és könyörtelen fegyverkereskedővé vállt, így Barney végzett vele. Legalábbis azt hitte, ugyanis a rettegett Stonebanks most visszatér, hogy leszámoljon mindenkivel, ezért Barney új tagokat toboroz, hogy felvehessék vele a harcot, együttal friss vért hozva ezzel a Feláldozhatók csoportjába.

Az amerikai premier 2014. augusztus 15-re várható, a magyar dátumról egyelőre még nincs információ. A ComingSoon.net filmes oldal ellátogatott a forgatásra és készített jópár fotót a munkálatokról, ezeket a képre kattintva megtekinthetitek galériánkban.

 

A feláldozhatók 3 forgatási fotók - A képre kattintva tudod megnyitni a galériát.

Megosztás facebookon