asdf

A feláldozhatók 3. - Új előzetes

A karakterképek és a rövid teaserek után végre megérkezett a Sylvester Stallone által vezetett csapat első rendes előzetese, amiből csak úgy árad a tesztoszteron.

Wesley Snipes (Penge) végre visszatér! Az amerikai színész a hosszúra nyúlt börtönbüntetése után – amit a napfényben gyémántként csillogó vámpírok alaposan ki is használtak – A feláldozhatók 3-mal tér vissza a vászonra. Az első jelenetei alapján szerencsére semmit sem veszítetett az erejéből.

Rajta kívül még Mel Gibson szerepeltetése tölt el nagy örömmel. A zseniális filmsztár az utóbbi időben – ami a viselkedésére vezethető vissza – Hollywood mostoha gyermekévé vált, pedig olyan kiváló filmeket köszönhetünk neki, mint a Halálos fegyver, A rettenthetetlen vagy A hazafi. Sylvester Stallone viszont úgy döntött, hogy a harmadik filmbe mindenképp Mel Gibsont akarja ellenfelének.  Az előzetesből kiderült, hogy a szerződtetése remek döntésnek bizonyult. Könnyen lehet, hogy olyan markáns főgonosz lesz, akivel még Barney Ross-nak is igencsak meggyűlhet a baja.

Sylvester Stallone forgatókönyvét ezúttal Patrick Hughes ültethette át a vászonra, a csapatot pedig ezúttal Jason Statham, Mel Gibson, Sylvester Stallone, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Harrison Ford, Jet Li, Dolph Lundgren és Arnold Schwarzenegger alkotja.

A feláldozhatók 3 (The Expendables 3) hazai bemutatója 2014. augusztus 21-én esedékes. 

Csatlakozz közösségünkhöz a FacebookonCsekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon