asdf

Jön a Feláldozhatók női verziója

  • Szerző: AnnMarie
A kemény férfiakról szóló The Expendables című film megragadta a Doktor Szöszi készítőinek fantáziáját és úgy döntöttek, hogy ez a filmötlet bizony kemény csajokkal is működhet, szóval jöhet a The Expendabelles!

A Kirsten Smith és Karen McCullah páros már olyan nagysikerű csajfilmeket gyártott, mint a Doktor Szöszi, a 10 dolog, amit utálok benned, vagy az Anna Faris-es Házinyuszi. Most a forgatókönyvíró páros meg akarja kaparintani a The Expendables filmet is és valószínűleg egy igazi csajos filmet fognak varázsolni belőle. A mozis világ félve várja az eredményt, de úgy tűnik, ez nem igazán izgatja a film készítőit, - akik között Robert Luketic neve is felcsendült, mint rendező - hiszen nyáron már el is akarják indítani a forgatást.

expendebelles

A színészekről még nem adtak ki információt, de Elvileg Milla Jovivich, Cameron Diaz és Meryl Streep benne lesz a filmben. A film gyártója ugyanúgy a Millennium Films lesz, akik a Stallone-féle változatot is készítették, szóval nagy nevek várhatóak még a stáblistához. 

A szkript szerint elvileg a The Expendabelles forgatására Bulgáriába kerül majd, ugyanúgy mint a The Expendables 2. és 3. részében is.

A film várhatóan 2015-ben kerül majd a mozikba!

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon