asdf

Dracula felébredt és halhatatlan

Jó ideje már, hogy csend honol a készülő Dracula c. film körül, pedig korábban már beszámolhattunk róla, hogy a címszereplőt Luke Evans (A hobbit: Smaug pusztasága ) alakíthatja majd, és hogy készítők első számú célkitűzése az volt, hogy megpróbálják történelmi hitelességgel vászonra ültetni a halhatatlan karaktert.

Most végre a stúdió megtörte a hallgatást és kiadott néhány hivatalos posztert a bemutatásra váró produkcióhoz. A sztoriról egyelőre továbbra is csak annyi ismert, hogy egyfajta eredettörténetként fog szolgálni, ami Vlad herceg Draculává válásának az útját meséli majd el. Bizonyára olyan döntéseket kell majd meghoznia, aminek szörnyű következményei lesznek. Ehhez a produkcióhoz kaptunk most egyből két posztert is. 

dracula-untold-poster-610x965

_daculauntoldposter_1

Hát így első ránézésre designban nagyon hasonlítanak azokhoz plakátokhoz, amelyek a nagyon gyorsan felejthető Én, Frankenstein c. filmhez is készültek. Csak remélni merem, hogy Luke Evans Draculája minőségben egyáltalán nem fog hasonlítani Aaron Eckhart szörnyéhez.

A Dracula Untold című film rendezői teendőit az első filmes Gary Shore látja majd el. Luke Evans mellett pedig Charlie Cox és Dominic Cooper is feltűnik majd a vásznon.

A tervek szerint a Dracula Untold 2014 augusztusában érkezhet majd a hazai mozikba.

Csatlakozz közösségünkhöz a FacebookonCsekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon