asdf

Az új Drakula a nagymamájának ajánlja a filmjét

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Az egész családját buszra pakolja Luke Evans, elszállítja őket a moziba és megnézeti velük új filmjét, Az ismeretlen Drakulát.

A színházi és musicales múltú walesi színész ugyanis először szerepel ilyen nagyszabású akció-fantasyben (bár láthattuk a Halálos iramban 6-ban is), és szeretné, ha minden családtagja együtt örülne vele. "Különösen a nagymamám lesz boldog, aki nagy Drakula-rajongó meg általában odavan a vámpíros filmekért" - mondja Evans.

dracula_luke_evans_photo

A színész azzal is elégedett, hogy az új drakulás film szakít a mostani divattal, és a vámpírok nem sápadt, érzelgős kamaszok benne, hanem sötét és tragikus lények. "Ez a film Drakula eredettörténetét meséli el, azaz kiderül belőle, hogyan és miért lesz III. Vlad havasalföldi fejedelemből halhatatlan vérszívó" - magyarázza Evans.

dracula_luke_evans_family

A produkciót gyártó Universal stúdió vezetői nem titkolják, hogy Az ismeretlen Drakulával a szörnyfilmek klasszikus műfaját szeretnék feltámasztani, tehát a következő években várhatóan több hasonló film kerül a mozikba. A Universal volt egyébként, amely elindította a szörnyfilmek első hullámát 1931-ben, éppen a Drakulával, amelynek Lugosi Béla volt a főszereplője.

Az ismeretlen Drakula (Dracula Untold) - hazai bemutató: 2014. október 23.

Megosztás facebookon