asdf

Christian Bale megbánta, hogy eldobta Batman-t?

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Christian Bale-nek nincs oka panaszra. A legnagyobb rendezőkkel dolgozik, a legnagyobb szerepeket játssza. Hamarosan megláthatjuk minden idők legismertebb akcióhőseként: Ridley Scott monumentális, látványos történelmi filmet rendezett az Egyiptom ellen fellázadó Mózesről.
Bale az Exodus-ban is egyszerre vad és izgalmas. Viszont a film egyik sajtótájékoztatóján nem tagadta, hogy irigy a Batman szerep kapcsán.
exodus-scott-bale
Scott és Bale az Exodus forgatásán...
 
"Az az igazság, hogy amikor meghallottam, hogy Ben Affleck lesz az új Batman, az nagyon szíven ütött. Amikor elolvastam, hogy valaki mással készül a film, csak ültem, és vagy egy fél órán keresztül némán bámultam magam elé. " – mesélte a színész, amikor az Exodus bemutatója kapcsán rendezett egyik sajtótájékoztatóján szuperhős-emlékeiről kérdezték.
BenAffleckBatman
Bale 2005-ben vette magára először Batman köpönyegét és három részt vállalt. Végül ő maga jelentette ki: nem akar többé denevér lenni. Mára túl is tette magát a rátörő féltékenységen: még azt is felajánlotta Ben Affleck-nek, hogy szívesen ellátja Batman-ügyi tanácsokkal. És marad neki a harc Ramszesz fáraóval az Exodus-ban.
 
Exodus: Istenek és Királyok - Hazai bemutató: december 11.
Megosztás facebookon