asdf

Alfonso Cuaron rendezheti a Harry Potter spin-off filmet

A kétszeres Oscar-díjas mexikói rendező készítheti el a Harry Potter sorozat előzményeiről szóló Fantastic Beasts and Where to Find Them című filmet.

Nem sokkal azt követően, hogy a Warner bejelentette a Harry Potter spin-off film premierének dátumát, már azt is megtudhatjuk, ki ül majd a rendezői székbe. A hírt Nikki Finge amerikai újságíró és blogger jelentette be saját Twitter oldalán, a rendező személye pedig nem más, mint a kétszeres Oscar-díjas Alfonso Cuaron.

fantastic beast

A mexikói direktor számára nem idegen a varázslótanoncok világa, hiszen 2004-ben ő készítette el a Harry Potter és az azkabani fogoly című filmet is. A legújabb spin-off szintén Rowling egyik művén alapszik, történetesen azon a tankönyvön, melyet a filmekben is használnak és amit az írónő ki is adott 2001-ben. A Legendás állatok és megfigyelésük Goethius Artemis Fido Salamander kalandjait meséli el és a Harry Potter történetek előtt hetven évvel játszódik New York városában, vagyis az eredeti széria sztárjai semmiképp nem szerepelnek majd benne, egy teljesen új sorozatot szeretnének elindítani ezzel, melyet már most trilógiának terveznek. 

Legendás állatok és megfigyelésük - Bemutató: 2016. november 18.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon