asdf

A Végre otthon! nem kerül a Cinema City mozikba!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Mától a magyar mozinézők is láthatják a világ számos országában már óriási sikert aratott animációs vígjátékot, a Végre otthon!-t. Magyarország legnagyobb mozihálózata, a Cinema City azonban nem tűzi műsorára az alkotást.

A film a DreamWorks Animation stúdió műhelyében készült, ahol az Így neveld a sárkányodat és a Madagaszkár is született. Azokban az országokban, ahol már bemutatták – Angliában és Kelet-Európában – kiemelkedően magas nézőszámot ért el, a premier utáni első hétvégéjén olyan DreamWorks klasszikusok eredményét múlta fölül, mint A Madagaszkár pingvinjei, a Turbó vagy a Croodék. 

Végre otthon! hazai forgalmazója, az InterCom azért időzítette a bemutatót a tavaszi szünetre, hogy húsvéti meglepetésként, itthon is minél többen örülhessenek a különleges történetnek.

„A gyártó stúdióval együttműködve az InterCom közel egy éve dolgozik azon, hogy minél többen láthassák a Földre érkező űrlény és földi barátja kalandjait. Az egyeztetések során ugyanazokat a feltételeket szerettünk volna elérni, mint korábban más animációs filmek esetében. A tárgyalások alatt mindent megtettünk a megegyezés érdekében, ennek ellenére nem sikerült megállapodást kötnünk a Cinema City vezetőivel.” - mondta Pinczés-Pressing Ádám, az InterCom sajtósa.

VegreOtthon_mozi_Budapest_Videk

Az InterCom mindent elkövet, hogy senki ne maradjon le az élményről, és a lehető legtöbben nézhessék meg a Végre otthon!-t.

Megosztás facebookon