asdf

JLo ikreivel premierezett a Végre otthon! bemutatóján

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A Végre otthon! minden bizonnyal az év egyik legsikeresebb filmje lesz, amelynek nem csak karaktereihez adja hangját Jennifer Lopez és Rihanna, hanem az animációs film zenéjéhez is.
A DreamWorks Animation (több más mellett az Így neveld a Sárkányodat-filmek készítője) animációs vígjátékában űrlények foglalják el a Földet, és egy kislány magára marad – Tip csak egy bolondos, űrbéli vendégre számíthat, akivel együtt vágnak neki a világkörüli útnak, hogy megkeressék a lány édesanyját. A Végre otthon! című film bemutatóján a szereplők eredeti hangját kölcsönző színészek is jelen voltak.
jlo_homepremier
jlo_oh_home
A film eredeti változatának különlegessége, hogy a lánynak Rihanna, az édesanyjának Jennifer Lopez kölcsönözte a hangját (a magyar változatban Gáspár Kata és Pápai Erika szinkronizálja őket kiválóan).
VegreOtthon_premier
"Ez ám a furcsa dili" – örvendezett újságírók előtt Rihanna. "JLo-nál nincs dögösebb anyuka. Igazi MILF!" És ezzel nem bántani akarta, sőt, dicsérni próbálta idősebb kolléganőjét. "Csodás a hangja. Őszinte, ösztönös és tényleg nagyon megnyugtató. Aki hallja, hisz neki."
rihanna_home
"Anyának lenni nagyszerű." – mondta erre Lopez, aki a film bemutatójára magával vitte az ikreit, Maxot és Emme-et. "Filmen és életben is ez a legjobb szerep." Az énekesnők nemcsak a prózai hangjukat adják a filmbe: Lopez a Feel the Light című számot,  Rihanna a Towards the Sun-t énekelte fel a Végre otthon! zenéje számára.

Megosztás facebookon