asdf

A tomboló remake-vírus áldozata lehet az Interjú a vámpírral is!

Ugyan a fáma egyelőre csak arról szól, hogy az Universal felvásárolta Anne Rice regényeinek - köztük az Interjú a vámpírral - megfilmesítési jogait, ám ismerve Hollywood remake-mániáját, adja magát a dolog, hogy elkészülhet a klasszikus és elsöprő sikerű vámpír mozi újragondolása, fiatalosítása is. A kérdés az, hogy szükségünk van erre egyáltalán?

A válasz a részemről az, hogy abszolút nincs! Anno Tom Cruise és Brad Pitt szereplésével elkészült mozival ebben a témában mesterművet alkottak, amit az idők végezetéig hagyni kellene békében nyugodni. Ám az Universal stúdió egyik produceri irodájában közel sem gondolják így, ugyanis amellett, hogy felvásárolták Anne Rice könyveinek jogait, már ki is neveztek két exkluzív producert a projektek élére. Hogy kiket? Az Alex Kurtzman - Roberto Orci párost, akik olyan nagy franchise-ok forgatókönyvét körmölhették már együtt, mint a Transformers, a Star Trek vagy A csodálatos Pókember. Mindenki maga döntse el, hogy ezek a filmek mennyire jelentenek jó ajánlólevelet.

interjuavampirral_remake

Természetesen a rendezők, a forgatókönyvírók, de még szereplők kilétét is rejtély övezi. Bízom benne, hogy egy idő után fakarót döfnek ennek az ötletnek a szívébe, mert a világnak nincs szüksége egy Interjú a vámpírral-remakere. Épp elég nehéz kiheverni a Ben-Hurral okozott sokkot.  

Megosztás facebookon