asdf

Will Smith nem akar már Sötét zsaru lenni?

Will Smith legújabb filmje A Föld után miatt egyre többet szerepel a médiában. A számos interjúk egyikénél szóba került a Men in Black 4. is. A harmadik rész (Amerikában) összbevétele meghaladta a 624 millió dollárt és ezzel a Sony elégedett volt.

will-smith-as-agent-j-in-men-in-black-1997

A tavalyi Sötét zsaruk 3 volt a filmsorozat eddigi legnagyobb kasszasikere, így egyáltalán nem meglepő, ha a készítők úgy döntöttek, érdemes belefogni egy újabb rész készítésébe. Egyelőre nem tudni, milyen nevek erősítik majd a szereplőgárdát. Will Smith visszatérése is kérdéses. Az viszont biztos, hogy a forgatókönyvet Oren Uzielre bízták, aki nevéhez többek között a még készülőben lévő Mortal Kombat film és a 21 Jump Street következő része is fűződik.

„Szerintem három épp elég volt nekem. Tulajdonképpen három bármiből elég számomra. Össze fogunk ülni és megbeszéljük, de eljött az ideje annak, hogy inkább lepasszoljam valaki másnak a főszerepet.” - nyilatkozta Will.

Smith az is elárulta, hogy gyermekét nem érdekli a Men in Black, már ő is rákérdezett erre nála, mondogatta neki, hogy esetleg ő is Sötét zsaru lehetne. Azonban a fia nem akar benne lenni.

Megosztás facebookon