asdf

Will Smith hatalmas titkot leplez le!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Will Smith több fronton harcol. Miközben a jövő év egyik legnagyobb, leglátványosabb sikervárományosában fontos szerepet játszik – ő is a Sucide Squad – Öngyilkos osztag tagja, az idei Oscar-verseny egyik esélyesében is főszereplő.

A Sérülés című filmben Smith orvost alakít, aki leleplezi az NFL (az amerikai foci szövetség) nagy titkát – a játékosok egy gyógyíthatatlan agybetegségben halnak meg – és nem hagyja magát elhallgattatni.

Concussion_will_smithKedden Hollywoodban összegyűltek a film szereplői. Will Smith mellett Alec Baldwin, Paul Reiser, Luke Wilson és Albert Brooks is játszik a Sérülés-ben, és mind boldogan vettek részt az AFI (az Amerikai Filmintézet) fesztiválján rendezett gálapremieren. A Hollywood Boulvard egyik legpatinásabb mozijában tartott vetítésre meghívták számos egykori NFL-sztár özvegyét is.

A fociszövetség nem képviseltette magát: de sztárok szép számmal akadtak a vendégek között. Nem is csoda: az AFI Fest az Oscar-díj jelölések egyik kifutópályája – és könnyen lehet, hogy Smith Oscar-jelölését ettől a vetítéstől eredeztetik majd.

Sérülés/Concussion - Hazai bemutató: 2016. március

Megosztás facebookon