asdf

Will Smith a Föld után zenél és forgat?

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Will Smith pályája csúcsán van. Kivétel nélkül szuper sikeres produkciókban szerepel, és legújabb filmje, A Föld után (12) (After Earth, hazai bemutató: június 6.) is nagyon jó eredményekre számíthat.

A digitális technika és az írói fantázia látványosan és izgalmasan kelti életre az ezer éve ember nélküli, elvadult Földet, ahol két űrhajós lezuhan az űrhajójával. Legfőbb ideje, hogy a sztár visszatérjen ahhoz a műfajhoz, melyben régen szintén sikeres volt, de már vagy nyolc éve hanyagolja: a zenéhez.

A_Fold_utan_jelenetfoto_ (8)

– Kanye West nagyon próbál rábeszélni, hogy csináljak új lemezt – vallotta be Smith A Föld után egyik sajtótájékoztatóján. – A hír igaz: voltunk párszor stúdióban, kipróbáltunk néhány új zenét. Lehet, hogy belevágok, de csak akkor, ha tényleg beugrik valami nagyon jó.

Smith addig sem fog unatkozni, míg az ihletre vár: a hírek szerint a közeli jövőben a Bad Boys és az Én, a robot is kap folytatást, sőt, felmerült, hogy a Men in Black negyedik részét is megcsinálják. Zenélésre nem lesz sok idő mostanában.

 

Megosztás facebookon