asdf

Vin Diesel pótapának is kiváló

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: UIP-Duna
Pesztrálnia kellett legjobb barátjának négy gyerekét Vin Dieselnek, miután a férfit letartóztatták családon belüli erőszak miatt. Valentino Morales fellökte és megütötte a barátnőjét, ezért vitték el a rendőrök, a gyerekei pedig gyorsan áthívták Dieselt, aki egyébként a keresztapjuk.

Valantino több filmben is együtt szerepelt Diesel-lel, sőt alakja megjelenik a sztár nevével fémjelzett több videójátékban is. Diesel, akinek három gyermeke van, kitűnően ellátta pótapai feladatait, amíg a barátját el nem engedték, miután a barátnője nem tett feljelentést.

Egyébként az élet ismét utánozta a művészetet, hiszen Diesel a 2005-ös Gorilla bácsi című filmjében olyan kommandóst alakított, aki öt kisgyereknek lesz a bébicsősze.vin-diesel-announces-fast-and-furious-8

A továbbra is Vin Diesel főszereplésével készülő következő Halálos iramban-film bemutatásának már megvan a dátuma, és azt is tudni, mit szeretne Diesel: szívesen látná az Oscar-díjas Helen Mirrent (A királynő) a szereplők között. A Halálos iramban-sorozat epizódról epizódra újabb és újabb sztárokat csábított a szereplők közé, de ez lenne az első alkalom, hogy egy klasszikus drámai színésznő erősíti a csapatot.

Halálos iramban 8./Furious 8. - Hazai bemutató: 2017. április

Megosztás facebookon