asdf

Vin Diesel bejelentette a Halálos iramban 8. részének premier dátumát

A Halálos iramban 7 Amerikában már 300 millió dollár felett tart, a világ többi részén további 857 milliót szedett össze, Magyarországon pedig több mint 341 ezren voltak rá kíváncsiak eddig.

vin-diesel-furious-8Korábban már elterjedt az a pletyka a Universal stúdió háza táján, hogy a franchise-ból összesen tíz epizódot terveznek. Tegnap a Las Vegas-i CinemaConon Vin Diesel elárulta a nyolcadik rész premierdátumát. A nyolcadik rész: 2017 április 14-én kerül a mozikba. A készítők a 2009-es Halálos iram óta próbálják tartani a tempót, hogy két évente halálos iramban száguldjanak a mozikban. Most, hogy rekordokat döntöget a Halálos iramban 7. (kritika) része, egyértelmű, hogy nem várnak éveket a folytatásra.

A Halálos iramban 8-ról egyelőre nem sok infó van a premier dátumán kívül. A pletykák szerint a történet nagyrésze New Yorkban fog játszódni, és Kurt Russell is visszatér által megformált kormányzati ügynök. De felröppent az a hír is, miszerint Helen Mirren is feltűnhet majd a filmben.

Azt viszont még nem tudni, hogy ki rendezi, miről fog pontosan szólni és mi lesz a címe. Vin Diesel a bejelentéskor azért hozzáfűzte: "Ez lesz a legjobb film, amit valaha láttatok". Szerintem, ő már most Oscar-t adna a készülő filmnek.

Halálos iramban 8. - Amerikai bemutató: 2017 április 14.

Megosztás facebookon