asdf

Vasembert újra behívták egy tárgyalásra

Ezúttal azonban nem azért, hogy a vádlottak padján feleljen egy újabb szuperfegyverzet megalkotása miatt. Sőt a vörös-arany páncélját is szolid, elegáns öltönyre cserélte, amiről egy fotó is készült!

A sztori a következő: Robert Downey Jr. bevállalta a The Judge c. film egyik főszerepét. A történet röviden arról szól, hogy egy sikeres ügyvéd, Hank Palmer a tragikusan elhunyt édesanyja temetésére utazik haza a szülővárosába. Ott azonban nem várt meglepetés éri: a rendőrség letartóztatja az édesapját, akit azzal vádolnak, hogy meggyilkolta a feleségét. Mivel Joseph Palmer (Robert Duvall) elismert bíró, így az incidens még inkább reflektorfénybe kerül. Ezért Robert Downey Jr.-nak a kezébe kell vennie az ügyet, ha be akarja bizonyítani édesapja ártatlanságát.

the_judge_1

A filmet David Dobkin rendezte, aki ezzel a thriller-dráma műfajú filmmel új, számára ismeretlen vizekre evezett. Eddig főképp csak vígjátékos próbálkozásai voltak: neki köszönhetjük többek között az Ünneprontók ünnepét vagy a Testcserét.

Robert Downey Jr. mellett - aki végre nem egy újabb képregényfilmmel jelentkezik – feltűnik még a vásznon Leighton Meester (Gossip Girl), Billy Bob Thornton (Armageddon), Vera Farmiga (Démonok között) és Robert Duvall (A keresztapa) is.  

A The Judge c. thriller előreláthatólag 2014. október 10.-én kerülhet a mozikba.

Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon! Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon