asdf

Marvel III. fázisa: Vasemberrel vagy nélküle?

Az új recept szerint a következő fázisban az új karakterek bemutatása mellett a struktúrában helyet kap egy-két folytatás is. Azt már tudjuk, hogy Amerika Kapitány és vélhetően a pörölyös félisten, Thor is visszatér egy újabb önálló kalandra. De mi a helyzet a Vasemberrel?

Tagadhatatlan, hogy Robert Downey Jr. kulcsa annak, hogy Vasember ma az egyik legnépszerűbb szuperhős a világon. Továbbá nagy részben neki is köszönheti a Marvel azt, hogy az univerzumuk ilyen gyorsan és sikeresen ki tudott terebélyesedni, hiszen minden az első Vasember-film elsöprő bevételeivel kezdődött. De hogyan tovább?  Meddig hajlandó Robert Downey Jr. Tony Stark páncéljában ragadni? Eddig leforgatott a karakterrel már három önálló filmet és két Bosszúállók-mozit. Vajon még egyszer belebújna a milliárdos playboy bőrébe vagy köszöni szépen, neki ennyi bőven elég volt?

Iron-Man-4-Logo-Marvel

Egyelőre csak félválaszt kaptunk a feltett kérdéseinkre, ugyanis egy interjúban Robert Downey Jr. kifejtette, hogy „Kevin Feige-től, "Ike" Perlmutter-től és a Disney-től függ, hogy eljönnek-e hozzánk egy ajánlattal. Rajtunk meg az, hogy elfogadjuk vagy sem. Ha a dolgok nagyszerű irányba haladnak, akkor sok mindenben megegyezhetünk.”

Az év legjobban kereső színészének nyilatkozatából világosan kiderült, hogy hajlana egy esetleges újabb Vasember-filmre. A kérdés az, hogy a Marvel is így gondolja-e és ha igen, akkor mikor keresik meg végre egy ajánlattal a népszerű színészt?

Megosztás facebookon