asdf

Új szépséggel bővült a Baywatch stábja

Már eddig is elég erős volt az új életmentős film Eye Candy-faktora: az egyik oldalt a Dwayne „The Rock” Johnson-Zac Efron páros kockásra gyúrt hasizma, míg a másikat Alexandra Daddario és a szupermodell, Kelly Rohrbach kifogástalan alakja erősíti. Ezúttal is a szebbik nem gyarapodott egy nem mindennapi „darabbal”.

Oldboy után életmentő

Kétség sem férhet hozzá, hogy a 2017-ben bemutatásra kerülő Baywatch-reboot, ha más miatt nem is, de a kivételesen szép színészgárdája miatt igazi vizuális-csemege lesz. Főleg a férfi nem számára, hiszen már csak az a gondolat, hogy elképzeljük ezeket a színésznőket a testre tapadó vörös fürdődresszükben, azonnal beindítja a fantáziánkat. Bőven elegendő lett volna Alexandra Daddario és Kelly Rohrbach jelenléte, ám a stúdió úgy döntött, hogy még egy kivételesen szép színésznővel fogja elvégeztetni az életmentő-tanfolyamot. A választásuk Ilfenesh Hadera esett, akit a Josh Brolin-féle Oldboy-ban láthattatok.

Ilfenesh HaderaÚjabban Damian Lewis (Homeland) oldalán játszik a Billions című sorozatban. Ha a színészi képességeit nem is fogja megcsillantani a Baywatch felszínes történetében, legalább a hosszú, „végtelenbe nyúló” lábait jó lesz nézni. A színészkedést bízza a profikra.
Ilfenesh-HaderaA vízi mentők irányítója továbbra is Seth Gordon, akinek eddig olyan, a Baywatch-hoz hasonló limonádé színvonalú filmeket köszönhetünk, mint a Förtelmes főnökök vagy a Személyiségtolvaj. A főbb szerepekben Dwayne „The Rock” Johnson-t, Zac Efron-t, Alexandra Daddario-t, Kelly Rohrbach-ot és most már Ilfenesh Hadera-t láthatjuk majd.

Az amerikai bemutató 2017. május 19-én esedékes.

Megosztás facebookon