asdf

Tom Hanks Batman ellenfele lenne

  • Szerző: P. Kristóf
A kétszeres Oscar-díjas Tom Hanks elárulta, hogy van egy olyan szerep, amit mindig is el szeretett volna játszani, de egyszerűen nem kap rá lehetőséget.

Ez talán senkit nem lep meg annyira, mint Tom Hanks-t magát. A kétszeres Oscar-díjas színészt a szokatlanul széleskörű szerepvállalása tette az egyik legsokoldalúbb színésszé Hollywoodban. Legújabb, Phillips kapitány című filmje kapcsán készült interjúban egy rajongó megkérdezte tőle, hogy lehet, hogy még egyetlen nagy szuperhősfilmben sem tűnt fel. 

tom hanks

"Nem kérnek fel rá, haver. Folyamatosan próbálkozom. Rajta, meg tudom csinálni. Meg tudom csinálni. Legalább had játszam el a rosszfiút, had legyek Batman ellenfele. Bármit megteszek, csak hívjanak. Sosem kérnek fel rá. Mit kell tennem érte?  Akarom ezt a szerepet." - válaszolta a kérdésre az amerikai sztár. " Nem akarom azt a fickót játszani a jelmezben, aki megmondja a szuperhősöknek, hogy mi történik, azt nem akarom. Be akarok kerülni, el akarom játszani a Villámot, vagy valami hasonlót, de sosem adnak esélyt."

Szuperhősnek valóban idős lenne már az 57 évével, ugyanis Christian Bale 31 volt, amikor először bújt Batman bőrébe, Henry Cavill 30 volt Az acélember első részének forgatásakor, míg Tobey Maguire mindössze 27 évesen szerepelt a Pókemberben. A szupergonoszok viszont közel sincsenek ennyire korhoz kötve, elég csak Danny DeVito-ra gondolni, aki majdnem 50 volt, amikor a Batman visszatérben a Denevérember ellenségét játszotta el. Reméljük, hogy valamelyik rendező ezek után felkeresi Hanks-t és ad neki egy szerepet, mert szerintünk a főként pozitív karaktereket játszó színész zseniális lenne gonoszként is. Ti mit gondoltok, melyik szupergonosz figurája állna neki a legjobban?

Tom Hanks legújabb filmje, a Phillips kapitány november 7-től látható a hazai mozikban.

Megosztás facebookon