asdf

Taron Egerton szerint Kevin Spacey csak merészen flörtölt!

  • Szerző: Simon
  • Forrás: UIP-Duna
Nagy várakozás előzi meg a Rocketman című filmet, amely Elton John felemelkedését mutatja be, a Kingsman filmek sztárjával a főszerepben.
Jó ideje találgatják, hogy Taron Egerton a saját neméhez vonzódik-e, különösen, amióta októberben kitette az Instagramra egy fiatalember fotóját, ezzel a megjegyzéssel: „Cuki. Az én pasim”. A meleg közösség ezután közéjük tartozónak könyvelte el Egerton-t, aki erre rátett még egy lapáttal, amikor lájkolta egy férfi bejegyzését, aki közölte, hogy épp elkezdett járni egy fiúval.
taron-egerton-elton-john
A wales-i színész azonban a minap a Radio Times-nak adott interjújában véget vetett a találgatásoknak. „Nem vagyok meleg, de két közeli barátom előbújt 15 évesen, és én örömmel támogattam őket. A haverjaimat pedig ezután is cukinak fogom hívni, ha egyszer cukik.”
Taron Egerton - Kevin Spacey
Egerton Kevin Spacey-ről is elmondta, hogy soha nem viselkedett vele illetlenül. Ugyanakkor szerinte nehéz megállapítnai, hogy valaki merészen flörtöl-e, vagy szexuális ragadozó. Szerinte Spacey inkább csak merészen flörtölt. Mégis úgy fest a dolog, hogy az Oscar-díjas színész bukott ember lett Hollywoodban, miután többen is szexuális zaklatással vádolták meg.
Rocketman – Hazai bemutató: 2019. június 6.
Megosztás facebookon