asdf

Samuel L. Jackson Tarantino-hoz hasonlítja Tim Burton-t

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Hétfő este New Yorkban, a Fifth Avenue-n, a Saks legnagyobb boltjában tartották a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei premierje utáni bulit.

A 8. emeleten tartott partin nemcsak a film sztárjai és rendezője, Tim Burton volt a vendég, hanem sok más híresség; köztük Zac Efron, Alysia Reiner és Patti LuPone is megjelent; a filmhez méltóan meghökkentő – többnyire szárnyakkal felszerelt – harapnivalókat pedig a Café SFA celebséfje, Alex Reyes tervezte.

Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children Samuel L JacksonÉs mert – nem túl meglepően – a címszereplő Eva Green-t fotózták a legtöbben, a különleges főgonoszt alakító Samuel L. Jackson elég furákat nyilatkozott, hogy azért rá is figyeljenek:

Vandorsolyom_1000x1443_9 (1)"Sok rendezővel dolgoztam már és Tim Burton-ről mindig Tarantino jut eszembe. Egész hasonlóak. Mindketten mindent tudnak előre, és nagyon biztosak a dolgukban.

tarantino_timburtonDe közben elvárják a színésztől, hogy ne csak elfogadjon, hanem tegyen is hozzá a filmhez valamit: de legalább olyan különöset, és egyedit, mint amit ők hoztak. Fárasztó meló velük forgatni… és én azt szeretem, ha kifárasztanak munka közben." – monda a 67 éves színész

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei/Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children - Már a mozikban!

Megosztás facebookon