asdf

Tim Burton elkényezteti a nézőit

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei nemcsak a látványára és meghökkentő fantáziájú történetére lehet büszke, hanem a zenéjére is.

Vandorsolyom_jelenetfoto (10)

A film végén a Florence and the Machine új száma dübörög majd. A Wish That You Were Here nem egyszerűen egy jó szám: direkt a film kedvéért készült, a felvételen végig részt vett a rendező, és ügyelt rá, hogy a filmről és a filmnek szóljon.

"Mindig is imádtam Tim Burton filmjeit, szerintem nagyon hasonlóak vagyunk. Úgy hat évvel ezelőtt, amikor Ausztráliában turnéztunk éppen, elmentem egy kiállításra, ahol az ő munkáit lehetett megnézni. Akkor törtem el az ujjam, nem volt más nálam, mint egy röntgenfelvétel, arra írtam egy üzenetet, és a tárlat munkatársai megígérték, hogy továbbítják neki. Most, amikor találkoztunk, Burton azt mondta, hogy az a röntgenkép azóta is az íróasztala fölött lóg. Mindkettőnkben van valami sötét, romantikus izgalom, aminek köszönhetően nagyon jól össze tudtuk hangolni a filmet és a zenét." – mondta a zenekar énekesnője, Florence Welch az újságíróknak.

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei/Miss Peregrine’s Peculiar Children - Hazai bemuató: 2016. szeptember 29.

Megosztás facebookon