asdf

Ron Burgundy 2 karakterplakátok

  • Szerző: P. Kristóf
Végre elkészült a 2004-es év egyik legjobb vígjátékának A híres Ron Burgundy legendájának a folytatása. Egyelőre nincs hír hazai forgalmazóról, de nagyon ígéretes produkciónak tűnik.

Ron Burgundy történetének második fejezete ezúttal a nyolcvanas években folytatódik, amikor San Diego-t elhagyva ő és híradós csapata New Yorkban létrehozza az ország első 24 órás hírcsatornáját. Természetesen az őrült bagázsnak nem lesz egyszerű dolga.

Már az első résznek is parádés szereposztása volt, most azonban még azt is felülmúlták. Olyan sztárok tűnnek fel kisebb-nagyobb szerepben, mint Will Ferrell, Christina Applegate, Paul Rudd, Steve Carell, Vince Vaughn, Jim Carrey, Harrison Ford, Nicole Kidman, Liam Neeson, Kisten Dunst, Sacha Baron Cohen, Tina Fey, John C. Reilly, Luke Wilson, vagy Kanye West.

A filmet Adam McKay rendezte a forgatókönyvből, melyet Will Ferrell-lel közösen írtak. Jelenleg az utómunkálatok zajlanak, karácsonykor kerül a mozikba tengerentúlon. Reméljük hozzánk is eljut majd, mert az előzetes és a szereposztás alapján fergetegesnek tűnik. Addig is nézzétek meg a legújabb karakterplakátokat galériánkban.

Anchorman 2 karakterplakátok - A képre kattintva tudod megnyitni a galériát.

 
 Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!
Megosztás facebookon