asdf

A híres Ron Burgundy könyvet ír életéről

  • Szerző: P. Kristóf
Will Ferrell komikus és Adam McKay rendező 2004-ben alkotta meg a macsó hírolvasó, Ron Burgundy karakterét. A hetvenes évek televíziós sztárja és kis csapata azóta kultikussá vált, közel tíz év után idén decemberben végre újra találkozhatunk vele a mozivásznon keresztül a tévéképernyőkön.

A San Diego Action 4 News Team legendás hírolvasója ennyi év hallgatás után úgy döntött, hogy az új film mellett egy önéletrajzi könyvet is ír. A minden mocskos részletet kitálaló memoár angol címe "Let Me Off at the Top! My Classy Life and Other Musings" lesz, magyar kiadásról és címről egyelőre nem tudni. A fiktív önéletrajz 2013. november 19-én fog megjelenni a tengerentúlon, egy hónappal a film bemutatása előtt. Az előzetes információk szerint szó lesz benne a különböző nőkkel folytatott viszonyairől, kutyájáról, Bexterről és természetesen a hírolvasó csapatáról is.

Az Anchorman: The Legend Continues címet viselő második epizód 2013. december 20-án kerül mozikba és a nyolcvanas években fog játszódni. A hetvenes évek sikerei után a hírolvasó csapat San Diegoból New Yorkba kerül, hogy közreműködjenek az ország első 24 órás hírcsatornájának megszervezésében. Will Ferrell mellett olyan sztárokat láthatunk majd a vígjátékban, mint Paul Rudd, Steve Carell, Christina Applegate, Luke Wilson, Vince Vaughn, Kristen Wiig, Jim Carrey, Harrison Ford, Nicole Kidman, Sacha Baron Cohen, Will Smith, Kanye West vagy a Green Day zenekar. Hazai forgalmazóról és a premier dátumáról egyelőre nincs hír, addig is nézzétek meg az angol nyelvű előzetest!


Megosztás facebookon