asdf

763 új viccel egészítik ki Ron Burgundy legendáját

  • Szerző: P. Kristóf
Amerikában már karácsony előtt bemutatták A híres Ron Burgundy legendája című kultikus vígjáték második részét, míg nálunk továbbra sincs kitűzve a premier dátuma, valószínűleg csak DVD-n jut el hazánkba. Mindeközben a tengerentúlon február végén bővített kiadásban tér vissza a hírolvasó a mozivásznakra.

A felnőtt rajongók kedvéért az eredetileg 13 éven aluliak számára csak szülői felügyelettel ajánlott első mozis verziót újravágták a készítők és egy sokkal mocskosabb változatot készítettek belőle. Az új Super-Sized R-Rated Version elnevezésű verziója ezzel szemben már 17 éven alulaik számára is veszélyes lehet. Mindemellett 763 darab plusz vicc került bele a készítők elmondása szerint, ami már önmagában nagy szám. Ez azért történhetett meg, mert a film rendkívüli stábja rendszeresen improvizált a forgatás során, így rengeteg extra anyaguk halmozódott fel, amelyet nem akartak veszni hagyni. 

A második változatot február 28-től egy egész hétig vetítik majd az amerikai mozik. Reméljük hozzánk is eljut majd egyszer mind a kettő, de erről egyelőre semmi hír. Addig is nézzétek meg az újravágott film előzetesét.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz a Facebookon!

Megosztás facebookon