asdf

Őrült zaklatója ébresztette fel Sandra Bullockot

  • Szerző: Nikk
Néhány héttel ezelőtt egy 39 esztendős, számára teljesen idegen férfi ébresztette a Beépített szépséget. A filmsztár nagyon megijedt, de helyén kezelte a dolgokat.

Már aludt Sandra Bullock, mikor egy nagyobb zajra lett figyelmes az éjszaka közepén. A Női szervek főszereplője miután felkelt, óriási lélekjelenléttel hálószobája ajtajához sietett, hogy bezárja azt. Ezt követően pedig azonnal hívta a 911-et. Elalvás előtt a világhírű filmes zuhanyozott és bizony nem kizárt, hogy már fürdés közben is megleste őt őrült rajongója. A Joshua Corbett névre hallgató férfi egy pillanatig sem próbált meg elmenekülni kedvence házából, így a percek alatt kiérkező rendőrök könnyedén elkapták őt.

Sandra B
Szépségének nem tudott ellenállni Corbett

„Sandy sajnálom. Kérlek, ne jelents fel.” – üvöltötte a fanatikus, miközben a rendőrök a fogdába vitték. A zaklatónál találtak egy füzetet, amelyben Sandráról készült képek, újságcikkek voltak szorgosan összegyűjtve, lakásában pedig 7 lőfegyverre is rábukkantak a zsaruk. „Te a feleségem vagy Isten törvénye szerint és hozzám tartozol, valamint én hozzád.” – ilyen és ehhez hasonló sorok olvashatók még az említett füzetben.  Nem csoda hát, hogy az Oscar-díjas színésznő annyira fél azóta, hogy egyszerűen nem mer egyedül otthon tartózkodni.

Sandra House
Sandra háza előlről

Megosztás facebookon