asdf

Izgalmas és lehengerlő a Gravitáció

A kritikusok és filmes portálok szerint is az év filmje a Gravitáció című film, George Clooney és Sandra Bullock főszereplésével.

Alfonso Cuarón úgy nyilatkozott, többé nem akar olyan típusú filmet készíteni, mint a Gravitáció. A rendező ugyan izgalmasnak, de nagyon kimerítőnek tartotta a sci-fi elkészítését. A Warner Bros. támogatása hatalmas segítség volt, amit Cuarón nagyra értékel. Hiszen a studió kitartott akkor is, amikor gondok voltak a szereplők kiválasztásával, s a film megjelentetése is csúszott egy évet.

„A stúdió csodálatos volt. Nagyon sok időt és pénzt fektettek a technológiába és a munkába, amiről fogalmuk sem volt, hogy működni fog-e vagy sem. Nem láttak semmit, talán csak a forgatás utáni nyolcadik hónapban. Senki sem szereti hallani, hogy egy évet csúszik a megjelentetés, de ők mindvégig nagyon támogatóak voltak.”- mondta a rendező, majd hozzátette: „Minden egyes pillanatát imádtam, de biztos vagyok benne, hogy többet nem fogok ilyen kaliberű filmet készíteni.”

 Gravitacio_online_12

James Cameron így nyilatkozott a filmről: „Rég vártam egy olyan filmre, mint a GRAVITÁCIÓ. Elkápráztatott és lehengerelt. Hibátlanul mutatja be, hogyan küzd egy nő az életéért a súlytalanság körülményei között. EZ MINDEN IDŐK LEGJOBB ŰRFILMJE.”

A héten mutatják be Alfonso Cuarón várva várt filmjét, a GRAVITÁCIÓT (12).

Gravitáció

A rendkívül látványos, lélegzetelállítóan izgalmas sci-fi thrillerében két űrhajós (Sandra Bullock és George Clooney) próbál meg visszajutni a Földre, miután egy baleset folytán elsodródtak az űrállomástól.

A film feliratos IMAX 3D3D és 4DX formátumban nézhető meg.

A film korhatára: 12 éven aluliak számára nem ajánlott.

Megosztás facebookon