asdf

Nincs szellemirtók Bill Murray nélkül!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A legenda szerint, még valamikor a kilencvenes években Bill Murray ezzel az üzenettel küldte vissza Dan Aykroyd-nak a Szellemirtók 3. forgatókönyvét: „ki adna pénzt arra, hogy pocakos öregemberek hajkurásznak kísérteteket?”. Nem is készült el a film.

Egészen addig, míg Paul Feig rendező – az elmúlt évek egyik legsikeresebb vígjátékgyárosa, a Koszorúslányok, a Női szervek, A kém rendezője – elő nem állt a nagy ötlettel: kezdjék előröl a sztorit, de úgy, ahogy ő a legjobban tudja – csupa női szereplővel! Így készült el az új Szellemirtók, melyben négy nő: Melissa McCarthy, Kristen Wiig valamint a Saturday Night Live két parodistája, Kate McKinnon és Leslie Jones a főszereplő.

billmuray_Ghostbusters

És visszatér Bill Murray.

"Egyszerűen azért jön, mert írtunk egy neki való, nagyon jó szerepet. És mert bírja ezeket a csajokat. De amikor első nap bejött a kamera elé, még nekem is elállt a szavam. Azt gondoltam magamban: „ez filmtörténeti pillant. Aztán olyan – előre teljesen megíratlan – poénokat nyomott, hogy a hasunkat fogtuk a röhögéstől. Úgy tűnik, nincs szellemirtók Bill Murray nélkül. – vélekedett a rendező. 

Szellemirtók /Ghostbusters - Hazai bemutató: 2016. július 28.

Megosztás facebookon