asdf

Dan Aykroyd-nak bejön az új Szellemirtók!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
Az internet népét és a rajongókat hónapok óta az tartja lázban és sarkallja késhegyig menő vitákra, hogy megpróbálja kitalálni: milyen lesz az új Szellemirtók.

A film jó esélyekkel indul, hiszen az elmúlt évek egyik legsikeresebb rendezője, a Koszorúslányok, a Női szervek és A kém készítője, Paul Feig irányította a forgatást, és szokásához híven fejre állította a sztereotípiákat: a New Yorkban elszabadult szellemeket üldöző csapat tagjait nők játsszák.

Dan-Aykroyd-Ghostbusters

De Dan Aykroyd nem irigy: az eredeti, klasszikus vígjáték egyik főszereplője és írója megnézhette az új Szellemirtók-at, és rögtön közzétette a véleményét:

„Az eredeti készítőjeként: láttam az új film egy tesztvetítését. A féri és női szereplők szívből jövő, briliáns játéka mellett, többet lehet nevetni és ijedezni, mint az első kettőn együttvéve, ráadásul Bill Murray is benne van! Fizetni fogok, hogy még egyszer megnézhessem, és viszem az összes barátom!”

Ezek szerint, Kristen Wiig, Melissa McCarthy és a titkárnőjük szerepében Chris Hemsworth szállítja majd a nyár vígjátékát.

Szellemirtok_jelenetfoto_4

Szellemirtók/Ghostbusters - Hazai bemutató: 2016. július 28.

Megosztás facebookon