asdf

A rajongók odáig vannak az új Szellemirtók-ért!

  • Szerző: Csákó Zsuzsi
  • Forrás: IC Press
A Szellemirtók rajongói újra és újra bebizonyítják, hogy nincs náluk elszántabb, lelkesebb és dilisebb.

A New Yorkot megszálló kísérteteket sajátos módszerekkel begyűjtő csapat kalandjait eredetileg Bill Murray és Dan Aykroyd tette legendássá, ám Paul Feig, az elmúlt évek néhány szupersikeres vígjátékának rendezője csupa nővel készítette el az új változatot: most Melissa McCarthy és Kristen Wiig indul szellemirtásra.

Szellemirtok_jelenetfoto (8)De a rajongók így is megvadulnak értük. Aki kételkedne, az a múlt vasárnap Szingapúrban megbizonyosodhatott erről. Aki pedig nem lehetett ott, annak a Guinness World Records hivatalos pecsétje a garancia: június 12-én a szingapúri Marina Bay Sandsen a The Event Plazában megszervezett eseményen összegyűlt tömeg hivatalosan is megdöntötte a „A Legtöbb Szellemnek Öltözött Ember Egy Helyen” kategória rekordját. A szellemruhás tömeg minden tagján ott volt a Szellemirtók híres logója is.

Ghostbusters_theevebtplaza"Szerencse, hogy nem félek a szellemektől, mert az elmúlt években hónaljig jártam bennük" – nyilatkozta az új Szellemirtók rendezője, és még hozzátette: Világ szellemirtói, előre!

Szellemirtók/Ghostbusters - Hazai bemutató: 2016. július 28.

Megosztás facebookon