asdf

Mégis bemutatják nálunk a Coen-testvérek legújabb filmjét

  • Szerző: P. Kristóf
  • Forrás: Vertigo Média
Magyarországon a Vertigo Média forgalmazásában jelenik meg a mozikban a Coen-testvérek legújabb, Llewyn Davis világa (Inside Llewyn Davis) című alkotása. A film rendezői, a négyszeres Oscar-díjas Joel és Ethan Coen napjaink egyik legelismertebb amerikai alkotópárosa, akiknek mostani remeklése tavaly a cannes-i versenyprogramban volt először látható, és a Steven Spielberg vezette zsűri a zsűri nagydíját ítélte oda a filmnek.

A Llewyn Davis világát többek között két Oscar-díjra, három-három Golden Globe-ra és BAFTA-díjra is jelölték, és mások mellett a torontói kritikusok szerint volt a 2013-as év legjobb filmje. A Nem vénnek való vidék, A félszemű, a Fargo és A nagy Lebowski kultrendezőinek új mozija a hatvanas évek new york-i folk zenéjének világába kalauzolja a nézőt, olyan színészek közreműködésével, mint Oscar Isaac, Carey Mulligan, John Goodman, és Justin Timberlake.

inside llweyn davis 

A Vertigo Média továbbra is elkötelezett híve az értéket képviselő, díjnyertes moziknak. Az elmúlt hónapokban bemutatott Vertigo-filmek között megtalálható volt többek között a cannes-i Arany Pálma-díjas Adéle élete 1-2. fejezet Abdellatif Kechiche rendezésében, a többek között tavaly Berlinben díjazott Az ártatlanság virágai, az Oscar-jelölt A titokzatos szerető Ralph Finnes rendezésében, és Lars von Trier A nimfomániás című új filmje. Május 1-jén pedig az idei berlini versenyprogramot is megjárt Stellan Skarsgard film, Az eltűnés sorrendjében kerül majd mozikba.

Az Llewyn Davis világa május 15-től kerül országszerte a mozikban, magyar moziforgalmazója a Vertigo Média.

Lájkold vagy oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz közösségünkhöz Facebookon
Csekkold videóinkat a Youtube-on.

Megosztás facebookon